Return to 2013

Zombori Zsuzsanna 2013 ÉV Önkéntese

Zombori Zsuzsanna: a kosdi Önkéntes Településfejlesztő Közösség (ÖNTEK) Egyesület önkéntese, aki 2005-ben költözött családjával a községbe. Sikerült gyorsan beilleszkedniük, Zsuzsa pedig felismerte, hogy milyen sok szociálisan segítségre szoruló család él a községben, illetve hogy kevés a faluközösséget összetartó, megmozgató program. Lelkesedésével, tenni akarásával sok segítőt vont maga köré és számtalan programot szervezett.

Az Önkéntességért díjak kiosztására 2013. november 20-án 17.00-tól került sor a Budapest Bank támogatásával megrendezett PRO-Vállalati Önkéntesség Konferencia záróeseményeként. A díjátadó esemény keretében minden vendégünk önkéntesen bekapcsolódhatott ajándékok készítésébe melyet, a Tordasi Értelmi Fogyatékosok és pszichiátriai betegek otthonának lakói kaptak. A konferencia és a díjátadó házigazdája Simon András volt. A konferenciáról részletes információk a www.prokonf.hu honlapcímen érhetőek el.

Az Önkéntes Központ Alapítvány az elmúlt évek hagyományaihoz híven az idén is meghirdette az Önkéntességért Díj 2013. pályázatot. A díj program megvalósításában az idén az Allianz Hungária Zrt. és a Budapest Bank Zrt. volt segítségünkre.

 

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Kérlek írd be *