Return to 2014

A portugáliai Évorából érkezett önkéntesek, 3 héten keresztül magyarországi önkéntes programokkal ismerkednek.

A mai napon megkezdődött a Senior Activator Program – Learning for best community practices (GRU-SVP-2013-15) szenior csereprogramunk, mely keretében a portugáliai Évorából érkezett önkéntesek, 3 héten keresztül magyarországi önkéntes programokkal ismerkednek.

A program keretében Budapesten és más vidéki helyszíneken (Kosd, Pécs, Szentendre, Tordas és Zamárdi)működő szervezetek és intézmények munkájába kapcsolódnak be egy-egy nap erejéig, hogy az így szerzett tapasztalatokat otthon hasznosítani tudják.

A programban az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) partnerszervezete aFundação Eugénio de Almeida – página oficial.

(A kép a mai tájékoztató programon készült, az Apor Vilmos Vendégházban. A portugál önkéntesek az ülő sorban láthatóak.)

Fénykép: A mai napon megkezdődött a Senior Activator Program – Learning for best community practices (GRU-SVP-2013-15) szenior csereprogramunk, mely keretében a portugáliai Évorából érkezett önkéntesek, 3 héten keresztül magyarországi önkéntes programokkal ismerkednek.A program keretében Budapesten és más vidéki helyszíneken (Kosd, Pécs, Szentendre, Tordas és Zamárdi)működő szervezetek és intézmények munkájába kapcsolódnak be egy-egy nap erejéig, hogy az így szerzett tapasztalatokat otthon hasznosítani tudják.A programban az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) partnerszervezete a Fundação Eugénio de Almeida - página oficial. (A kép a mai tájékoztató programon készült, az Apor Vilmos Vendégházban. A portugál önkéntesek az ülő sorban láthatóak.)

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

Kérlek írd be *